Pension

Per oktober 2018 stoppen wij met de opvang!

Kleinschalige opvang.

Als u voor het eerst bij ons komt, zal u opvallen dat er een zekere rust heerst. Honden blaffen niet, en voelen zich thuis bij ons in de kennels. Op de speelvelden, zult u zien dat de honden lekker met elkaar aan het spelen zijn of samen  in de schaduw slapen. Uw hond heeft bij ons ook vakantie! Niets moet, “bijna” alles mag. Door de kennis en het respect voor de hond zijn persoonlijkheid, voelt iedere hond zich bij ons al snel thuis.

Voor de loge’s hebben wij  een aantal grote speelvelden, waar naar hartelust gerend, gespeeld en gegraven kan worden. Alle speelvelden hebben gelegenheid om in de schaduw te liggen, en hebben vers water punten. Op  de speelvelden zijn verschillende speeltoestellen voor uw hond. Bijvoorbeeld een tunnel, en een groot zwembad voor de warme dagen. Tijdens  het verblijf zal er indien mogelijk een vast passend speelmaatje gezocht worden.
Gedurende het verblijf zullen er ( indien mogelijk) een aantal foto’s gemaakt worden, zodat niet alleen u van uw vakantie leuke foto’s heeft maar ook uw hond van zijn vakantie  een leuke blijvende herinnering heeft. Deze foto’s kan u vinden op onze Facebook pagina. En kan ik u door mailen of versturen via whatsapp, als u dit wenst.

Natuurlijk spreekt het voor zich dat uw hond niet de hele dag buiten kan zijn. Soms regent het en is het geen pretje om in de regen te lopen. Maar het kan ook zijn dat het TE warm is overdag en de honden liever in de kennel blijven waar het koel is. Ook om te eten of  om te slapen zullen de honden in de binnen kennels verblijven. Alle honden hebben een eigen kennel, een eigen mand. Deze hoeven ze dan ook niet met een ander te delen. Wij hebben een 12 tal kennels, en hebben dan ook ruimte voor maximaal 12 honden.
Minimaal 4 keer per dag komen de honden  er uit, en afhankelijk van het weer zullen ze langer of korter buiten zijn. Zolang ze buiten zijn is er altijd toezicht, en zullen wij in de gaten houden als het ook “gezellig” blijft tussen de honden die buiten zijn

De kennels worden dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd. Honden hoeven hun behoefte niet in de kennels te doen, maar net zoals thuis buiten in het gras, of tussen de bomen. De ontlasting  van de speelvelden wordt meerdere malen per dag verwijderd. Het is dan ook niet nodig om uw hond te laten wassen bij vertrek. Uw hond ruikt even schoon en fris als dat u hem bracht. Echter is het wel mogelijk uw hond een wasbeurt te geven.

– Wij vragen uw hond maximaal 5 dagen van te voren te ontwormen en te ontvlooien.
– Als dit bij ons moet gebeuren dan zullen de kosten van het middel doorgerekend worden.
– Wij stellen het niet verplicht om u hond te laten enten tegen Kennelhoest! Indien u dit wel laat doen bij uw DA
stellen wij het op prijs dat u dit even meld bij aankomst. Deze enting dient dan wel minimaal 3 week voor de opvang
gegeven te worden.

– Het geven van medicijnen, is geen probleem. Zorgt u wel voor voldoende voorraad gedurende het verblijf.
– Tijdens het verblijf zal uw hond “met de pot” mee-eten. Wij voeren Tacana, dit is een natuurlijke dier voeding van
vers vlees. De reden dat wij dit voeren is dat het een zeer hoge acceptatie heeft bij het merendeel van de honden.
Zelfs honden met een “voedsel” intolerantie zullen dit kunnen eten. Het meegeven van eigen voer is dan ook niet
nodig.

Wilt u eerst komen kijken? Dat kan, u bent welkom op dinsdag t/m donderdag  tussen 16 en 17 op afspraak. Helaas kunnen wij u niet ontvangen in het weekend of tijdens vakantie periodes. Dit is om de rust te kunnen waarborgen voor de aanwezige gasten.