Specials

Ik bied specials aan met de onderstaande thema’s. We werken in kleine groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 cursisten.

Hierkomen
Wandelen zonder trekken
Contact en focus
Clicker (basis) training
Impulscontrole

Dit houdt in als u zich opgeeft voor 1 van de verkorte cursussen, we 5 lessen bezig gaan met alleen maar het thema waar u zich voor heeft opgegeven. Uiteraard niet alleen maar dezelfde oefeningen, maar juist variatie in verschillende soorten oefeningen zodat het nog leuker wordt voor uw hond om samen met u te werken. De cursussen duren 45 minuten. Wij geven u diverse handvatten mee waar u thuis mee aan de slag kan gaan.

Hierkomen
We gaan aan de slag met diverse “recall” oefeningen, om een snelle en vooral zekere hierkomer te krijgen in alle situaties, ook met afleidingen. We oefenen op het veld maar ook op locatie.

Wandelen zonder trekken
Wellicht wel de meest voorkomende “klacht” die hondenbezitters hebben. In deze cursus leer je de motivatie en oorzaken van het trekken aan de lijn. Je krijgt verschillende oefeningen mee om thuis mee te oefenen om je hond aan een ontspannen lijn te laten lopen, zodat jullie dagelijkse wandeling weer leuk gaat zijn.

Contact en focus
Dit is misschien wel de basis van alles. Vorm samen met je hond een superteam, en vertrouw op je hond in elke situatie. Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met diverse oefeningen om het contact te versterken.

Clicker training
Een super leuke en snelle leermethode voor uw hond. U krijgt diverse clicker oefeningen voor u en uw hond mee voor thuis. Leer de basis principes van het clickeren.

Impuls controle
Jij leert jezelf te beheersen, hoe kan je het immers van je hond verwachten als je het zelf niet kan. Je hond leert de controle te houden over zijn impulsen, door bv niets van straat op te eten. Niet achter de kat van de buren aan te jagen, of te wachten op een teken tot hij mag gaan na een blijf oefening.

Heeft u vragen over 1 van deze specials, of wilt u graag meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier